dimarts, 21 de juny del 2011

Acta Assemblea 17 de juny

Assemblea 17 de juny AcampadaConca
- Abans de l’assemblea es va fer l’acte sobre la xerrada-debat de la Banca Ètica, a càrrec de Maties Vives. Va explicar què és una caixa, un banc i com funcionen, a grans trets. També va explicar el tema de les Obres Socials de les Caixes. Després ja, va explicar què és i com funciona la Banca Ètica. Al finalitzar hi va haver un torn de preguntes per part dels assistents.

- En assemblea ja, es va parlar en primer lloc de la manifestació prevista pel 19 de juny. Vam recordar dates per si s’hi volia anar: a Reus el dissabte 18 a les 19h des de la Plaça Llibertat, i a Tarragona el diumenge 19 a les 19 hores tambés, des de la Plaça Imperial. 
 
- Es va debatre una mica el tema dels fets que van passar dies abans a Barcelona, amb els diputats al Parlament.

- Es va fer una valoració sobre l’acte de la Banca Ètica. Se’n va fer una valoració positiva això anima a seguir realitzant altres actes. Es parla arran d’això, de buscar informació sobre el tema, com ara com obrir un compte, com portar-ho a la pràctica ja que no hi ha sucursals. Fer una acció concreta com 10 o 15 persones que obrin un compte en alguna de les Banques Ètiques que existeixen. També es parla de trobar alguna persona d’alguna Banca Ètica perquè ens faci una xerrada sobre el seu funcionament més concret.

La comissió de difusió adverteix que això s’ha de preparar amb més temps que aquesta xerrada, penjar cartells 15 diea abans, i procurar que tots els pobles de la Conca tinguin cartells dels actes.

- De cara a propers actes, es parla i s’aprova de començar els contactes amb Arcadi Oliveres i Pau Ara. Es prioritza Arcari Oliveres, i a partir del dia 8 de juliol, que és quan hi ha l’acte a càrrec de Xicòria i la Violeta. 
 
- El proper divendres 24 de juny no es fa assemblea ja que és festiu, i s’acorda retrobar-se el divendres següent, dia 1 de juliol, per tractar diversos temes i acabar de preparar l’acte del dia 8 de juliol.

- Des de l’AcampadaConca es demana i s’anima a tots els assistents de les assemblees anteriors, i tothom que hi estigui interessat, a venir i participar cada divendres de les assemblees, a escoltar les propostes, i a dir la seva, com més serem més ens escoltaran, i més podrem treballar pels nostres drets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada