diumenge, 12 de juny del 2011

4ª acta assamblea AcampadaConca 10 de juny

- Manifestació 19 de juny a Tarragona. S’acorda fer-ne difusió i acabar-ne de parlar la setmana següent per tal d’organitzar cotxes i la manera d’anar-hi.

-11 de juny. Constitució dels Ajuntaments. Es proposa fer una acció de protesta davant l’Ajuntament de Montblanc. A causa dels pocs efectius que podrien anar-hi es decideix que no es farà. S’estudiarà la possibilitat de fer-ho en la Constitució del Consell Comarcal.

- La Comissió d’Accions locals es reafirma en el document de 12 punts fer un poble en transició. Aquesta serà la pauta d’actuació d’aquesta comissió.

- S’acorda realitzar el primer acte el DIVENDRES DIA 17 de JUNY a 2/4 de 9 a la PLAÇA MAJOR després de la cassolada de les 8. L’acte serà sobre la banca ètica i les alternatives a la banca tradicional. Hi ha confirmat com a ponent el Sr. Maties Vives. S’està pendent de confirmar algun altre ponent. S’acorda fer-ne difusió durant la setmana. S’acorda demanar cadires a l’Ajuntament. S’acorda portar un equip de so i alguna taula.

- Es parla de nous possibles temes per fer actes. Es proposa parlar de temes més locals, de les retallades com la sanitat, l’educació. En seguirem parlant. També es parla d’intentar portar a l’acampada el Sr. Arcadi Oliveres.

- S’acorda fer un comunicat de premsa condemnant les accions repressives que han tingut lloc a València.

- La Violeta i Xicòria proposen fer un taller el dia 8 de juliol (en principi) sobre el sistema agroalimentari i alternatives de consum. Serà un taller més un mini-debat de dues hores. S’ha d’acabar de parlar si el dia serà aquest i l’hora definitiva per tal de poder atraure com més gent millor.

- La comissió de difusió proposa diverses accions per tal de fer arribar el missatge i les accions a més gent. Posar bústies en diversos punts del municipi, fer octavetes abans de les assemblees, posar cartells en botigues dient que ells també estan indignats (com han fet a Reus)...

- Es tracta el tema d’anar fent assemblees per diversos pobles de la Conca. Primer es decideix reforçar l’Assemblea a Montblanc i més endavant s’anirà parlant. Surt la possibilitat de realitzar algun acte en algun altra poble per tal d’atraure més persones. I també intentar contactar amb alguna entitat local dels municipis abans d’anar a fer assemblees o actes en altres pobles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada