dimarts, 31 de maig del 2011

Acta assemblea AcampadaConca 30 de maig

- Es va començar l’acte a les 8 del vespre amb una cassolada sota els porxos de la casa Desclergue en aquest cas, perquè es va posar a ploure. Va durar uns 15 minuts. Prèviament s’havien penjat cartells amb lemes a la Plaça.

- Per començar l’assemblea es va llegir un manifest que havia fet una altra persona, a títol personal.

- Es proposa fer una cassolada+assemblea cada divendres a les 8 del vespre a la Plaça Major, començant per aquest divendres 3 de juny. Es vota i s’aprova.

- Es fa una roda de presentacions de tots els assistents, ja que hi ha gent de diferents pobles de la Conca.

- Es parla de crear diferents comissions per poder treballar a partir d’ara, i de cara al divendres. Comissions que es creen i s’aproven:

-Difusió no internet: fer cartells informatius pels diferents pobles de la Conca i pancartes amb lemes per cada assemblea.

-Difusió internet: blog, facebook i fòrum.

-Comunicació: redactar actes de cada assemblea, fer crònica dels actes i enviar-ho als mitjans de comunicació perquè estiguin informats del  que estem fent i del que farem.

-Contacte amb altres assemblees: per aportar idees a AcampadaConca i tenir contacte sobre tot el que els hi va passant.

-Debat i continguts: temes que es poden tractar a les assemblees, així com també posar-se en contacte amb gent experta per a poder oferir alguna xerrada. 

-Propostes locals/acció: per a poder actuar de forma més propera i local a la Conca amb accions més visibles i que puguin tenir un sentit per al poble.

Un cop creades les comissions, la gent es va apuntant allà on podrà treballar. En l’assemblea d’aquest divendres les comissions es reuniran i després es farà un torn de paraula de cada comissió per saber el que han fet i en l’estat en que es troben.

- Es parla del possible primer tema de debat de l’assemblea: Banca alternativa. S’acorda que en la propera assemblea d’aquest divendres s’aprofundirà més en el tema per a fer-ne el debat en l’assemblea següent.

- Es decideix apuntar el correu de tots per estar en contacte.

-Es recorda a tothom que aquest divendres 3 de juny a les 8 del vespre a la Plaça Major de Montblanc hi haurà la 3a assemblea d’AcampadaConca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada